fbpx

Élmény, ami felpörget

Tudjuk, tudjuk… A fotó az igazi. Főleg amit papiron kapsz a kezedbe. De ha már odahaza tele van a hűtőnek az ajtaja, a polcok, a falak, de még a szekrény tetején a dobozok is Retrobooth-fotóval, tudjátok, hogy hol marad még mindig hely az emlékeknek? Az instán. Vagy használj bármilyen közösségi oldalt. Ott fönt, az online térben. És töredelmesen bevalljuk, van valami, ami képernyőn/kijelzőn jobban mutat a fotónál. Ez pedig a videó. Mi pedig – tartva a lépést a korszellemmel – beszereztünk egy ilyen szédítő (van, hogy nem csak átvitt értelemben) gépet, aminek a felvételén állítólag akkor is jól nézel ki, ha mostanában inkább csak a párodtól hallottad ezt.”

De mi is az a 360 video booth?

Egy olyan buli-kellékről van szó, amely mozgó videó formájában örökíti meg a buli hangulatát. Az élményt a slow-motion-nel és boomerang-gal színezett 360 fokos körmozgás fokozza, amit az elkészülése után másodpercekkel le is tölthettek okos telefonjaitokra, megoszthatjátok barátaitokkal.

Jó, jó, de hogyan használjuk?

Fölálltok a kör alakú színpadra, ahol minél látványosabban jól érzitek magatokat (mert amúgy is miért ne). A gátlásaitokat lecserélhetitek vicces kellékeinkre, elrejthetitek a buborék-zuhatag vagy pénzeső mögé, és a karokat a magasba lendítve bulizhattok is, miközben a 360 video booth kamerája másodpercenként 240 kockás videóval örökíti meg a pillanatot. A kamera mögé szerelt körlámpa, és az állványra helyezett él-fények felelnek a megfelelő megvilágításért, a kordon pedig azért, hogy senkinek ne essen közben bántódása azok közül, akik alig várják, hogy a helyetekre lépjenek. Miután leszálltok a színpadról, semmi más dolgotok nincs, csak fess kollégánk segítségével beszkennelnetek egy QR-kódot, ami egyenesen a ti videótokhoz vezet (nem egy galériába, ahol a többi közt kell keresgélnetek). Innen egy kattintással tölthetitek is le telefonjaitokra.

A csomagok tartalma


  • korlátlan videó készítés a bérlés időtartamára
  • slow motion, fast motion, boomerang
  • személyre szabott dizájn
  • választható zenék
  • vicces kellékek
  • videók azonnali elérése
  • a videók online elérhetősége egy jelszóval védett galériában
  • segítőkész asszisztens
  • 5-6 fős platform
  • háttérvilágítás

A csomagok ára


3 ÓRÁS CSOMAG 1200 RON
Maximum 100 fős rendezvényekre ajánlott
4 ÓRÁS CSOMAG 1450 RON
100-180 fős rendezvényekre ajánlott
6 ÓRÁS CSOMAG 1800 RON
180-300 fős rendezvényekre ajánlott
8 ÓRÁS CSOMAG 2150 RON
300+ fős rendezvényekre ajánlott
4 ÓRÁS COMBO CSOMAG 2600 RON
Fotódoboz + 360 Video Booth 4 órára
6 ÓRÁS COMBO CSOMAG 3100 RON
Fotódoboz + 360 Video Booth 6 órára
8 ÓRÁS COMBO CSOMAG 3600 RON
Fotódoboz + 360 Video Booth 8 órára
*az árak nem tartalmazzák a kiszállási költséget

Foglaló űrlap


Mi alig várjuk, hogy együtt dolgozzunk, és hogy ez zökkenőmentesen tudjon indulni, foglalás előtt kérünk, pillants rá a Gyakori kérdésekre, ahová igyekeztünk minden szükséges infót összegyűjteni neked.

"*" a kötelező mezőket jelöli

*
YYYY slash MM slash DD
Van kedvezményem/ajándékutalványom
*
Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.