fbpx

A korlátlan fotónyomtatás azt jelenti, hogy minden elkészült fotóból kinyomtatunk maximum annyit, ahányan a fotón szerepelnek. (Tehát ha öten állnak össze egy fotóra, és mindenki kér nyomtatott fényképet, ötöt nyomtatunk ki ugyanabból. Nem szükséges ahhoz többször beállniuk, hogy mindenki kapjon. A nyomtatás a bérlés időtartamára vonatkozik.)

Standard (10×15 cm) vagy csíkfotó (5×15 cm) nyomtatását tartalmazzák az ajánlataink. Mindkettőre ugyanazok az ajánlatok érvényesek. Külön kérésre tudunk még 15×20 cm-es fotót is nyomtatni.

Ez a társaság rugalmasságától függ, olyanra is volt példa, hogy húszan ölelkeztek össze a Retrobooth lencséje előtt, de öten-haton egész kényelmesen elférnek.

A fotók elkészítésének pillanatától körülbelül 12 másodpercen belül a kezetekben is tarthatjátok a még friss és ropogós fotót.

Igen. Ezt minden esetben személyre szabjuk. El szoktuk kérni a rendezvény arculati elemeit szerkeszthető formában (legyen ez akár meghívó, plakát, logo stb), és a fotók keretét (templétjét) ez után igazítjuk.

Egy bulis rendezvényen hármat/négyet szoktunk javasolni, míg egy nagy létszámú, közösségi rendezvényen (városnapok, fesztivál, brand-építés stb.) egy fotót.

Természetesen mágnes is rendelhető hozzá, ezt viszont az alapcsomagok nem tartalmazzák.

Igen, különböző fejfedők, szemüvegek, maszkok és vicces feliratú táblák alkotják a repertoárunkat. De akár saját felirattal, logóval ellátott táblákat is rendelhettek.

Igen, több válaszható hátterünk van. Ezeket elkérheted üzenetben. Ha viszont valami még egyedibbet szeretnél, javasoljuk, hogy egyeztess a dekoratőrrel, vagy jelezd nekünk, és készítünk mi is személyre szabott hátteret. Ez természetesen plusz költséggel jár, és időben kell tudnunk róla.

Hogyne! Amennyiben az időjárási viszonyok engedik.

Mi teljes mértékben igazodunk a megrendelő igényei után. A megbeszélt időpont előtt egy fél órával érkezik meg az asszisztensünk, hogy összeállítsa a fotósarkat. Az összeszerelési/szétszerelési időt természetesen nem számoljuk bele a bérlés időtartamába.

Hogy kényelmesen használható legyen a fotósarok, egy körülbelül 2,5×2,5 méteres helyre van szükségünk. Ezt a helyet érdemes a rendezvényhelyszín egy minél forgalmasabb pontjában kijelölni. Fontos, hogy legyen áramforrás a közelben (15 méteren belül), illetve a rendezvényhelyszín tulajdonosa/vezetője tudjon arról, hogy lesz fotódoboz-szolgáltatás.

Természetesen igen. Egy asszisztensünk érkezik meg vele, aki összeszereli, és a bérlés időtartama alatt végig vele lesz, segít a rendezvény résztvevőinek a fotózkodásban, és vigyáz a felszerelésre. Az asszisztensünk, kedves, segítőkész, és alkalomhoz öltözött.

Igen, az eseményen készült fotók elérhetőek lesznek digitálisan is, itt a weboldalon keresztül. Adunk egy jelszót, amit a menüsorban az „Itt találod a fotódat” menüpontra kattintva gépelhetsz be, és máris hozzáfértél a privát galériádhoz. Ez megoszthatod bárkivel, aki meg szeretné kapni és le szeretné tölteni a rendezvényen készült fotóját. A fotók egyenként is, és egyszerre, tömbösítve is letölthetőek.

Bárhová!

Igen, van saját albumunk, fából készült borítóval, natúr papír oldalakkal. Írószerekkel és ragasztóval egészítjük ki.

Mivel több fotódobozunk van, így egyszerre több helyen is tudunk fotósarkat felállítani, akár az ország különböző pontjain.

Dőljetek nyugodtan hátra. Legalábbis, ami a fotósarokra vonatkozó teendőket illeti. Az esemény előtti héten mi jelentkezünk, és bekérjük a szükséges infókat: a rendezvény arculati elemeit, a fotók méretével, a háttérválasztással, a kezdés időpontjával, helyszínével kapcsolatos részleteket, a kapcsolattartó személy nevét és kontaktját, akit majd kereshet az asszisztensünk, amikor megérkezik.

Ahogyan mondani szokták: kérdő útját nem veszti.

Nem voltunk elég alaposak? Ha további kérdésed van, keress minket!

200++

ESEMÉNY

4000++

ELKÉSZŰLT FOTÓ

16000++

MOSOLY

Referencia