fbpx

#BookNow #EnjoyLater

Sziasztok,

A Retrobooth küldetése az, hogy színesebbé, izgalmasabbá és emlékezetesebbé varázsolja a rendezvényeiteket, és hogy ezekből az élményekből megőrizzen egy-egy fotókockányit a hűtőszekrényetek oldalán, vagy épp az Instátokon. Vannak olyan időszakok, amikor különösen jól esik rápillantani egy baráti összeölelkezést, önfeledt nevetést felidéző fotóra. Amikor a mosoly egy kicsivel értékesebb, mint máskor.

Ez is egy ilyen időszak.

De nem csüggedünk. Folyamatosan tervezünk és ötletelünk. De – mivel a rendezvényeitek egyre csak tolódnak, és sajnos sem maszkot nem tudunk gyártani, sem kenyeret sütni – egy ajánlattal érkezünk felétek:

  • amennyiben ti is előre tekintetek, és biztosak vagytok abban, hogy a Retrobooth ott lesz a jövendőbeli rendezvényeiteken – mert a világ nem most ért véget – akkor foglaljatok le most, és amennyiben előre kifizetitek a Retrobooth szolgáltatását, 20% KEDVEZMÉNYT BIZTOSÍTUNK a foglalás értékéből, legyen szó idei, vagy akár jövő évre szóló rendezvényeitekről.

(A Retrobooth hálás doboz. Nem kér enni. De mi, akik mögötte vagyunk, néha igen. Köszönjük, hogy segítetek ezzel is túlvészelni ezt a rendezvénymentes időszakot  )

*az ajánlat ugyanúgy érvényes mindazok számára, akik már foglaltak időpontot, és akik most szeretnének foglalni
*az ajánlat meghatározott számú foglalásig érvényes

*2020 június végéig érvényes az ajánlat
*amennyiben részesültél már valamilyen kedvezményben, úgy ez az ajánlat már nem érvényes
*az sem gond, ha nincsen még konkrét időpontod

#BookNow #EnjoyLater